Pearl Spa | Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία BTL για λαμπερό πρόσωπο και σώμα
Αποκτήστε λαμπερό πρόσωπο και σώμα με την μέθοδο "Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία BTL - No Needle Mesotherapy".
Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία BTL,μεσοθεραπεία,τι είναι η μεσοθεραπεία
17105
page-template-default,page,page-id-17105,page-child,parent-pageid-17018,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία – BTL

Αποκτήστε λαμπερό πρόσωπο και σώμα με την Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία BTL – No Needle Mesotherapy.

 

Η επαναστατική αυτή τεχνική βασίζεται στην αρχή της Ηλεκτροδιαπερατότητας (electroporation), η οποία απέσπασε το Βραβείο Νόμπελ Χημείας το 2003.

 

Με τη χρήση εξειδικευμένων ηλεκτρικών κυματομορφών, επιτυγχάνεται η προσωρινή διάνοιξη των δερμικών πόρων, επιτρέποντας την εισροή εξειδικευμένων συστατικών, όπως καρνιτίνη, καφεΐνη, οργανικό πυρίτιο και DMAE.

 

Η Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία BTL (No Needle Mesotherapy) αποτελεί μια σύγχρονη εναλλακτική μέθοδο σε σχέση με την παραδοσιακή ενέσιμη μεσοθεραπεία. Βασίζεται στην αρχή της ηλεκτροδιαπερατότητας (electroporation) από τους Peter Agre και Rod Mc Kinnon.

 

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία BTL, γνωστή και ως No Needle Mesotherapy, προσφέρει αναζωογόνηση και ανανέωση στο πρόσωπο και το σώμα.

 

Οι θεραπείες χωρίζονται σε τρία μέρη:

 

• Διείσδυση ενεργών συστατικών
• Μυϊκή τόνωση και διέγερση
• Διέγερση λεμφικής παροχέτευσης

 

Απολαύστε τα άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία BTL είναι μια ολοκληρωμένη και ανώδυνη λύση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων γήρανσης του δέρματος.

 

Επιλέξτε τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία BTL για να απολαύσετε τα οφέλη της ενυδάτωσης, της σύσφιξης και της επανόρθωσης του δέρματος χωρίς τη χρήση βελόνων.

Οι θεραπείες προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και στήθους, με το σύστημα της Μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας BTL αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα που επιφέρει η γήρανση του δέρματος. Η τεχνική αυτή αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα ενυδάτωσης, αλλά και την αιμάτωση των ιστών, με αποτέλεσμα τη διέγερση της παραγωγής των ινοβλαστών. Οι ινοβλάστες αποτελούν βασικό στοιχείο παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία ευθύνονται για τη διατήρηση του ελαστικού και λείου δέρματος.

 

Χρησιμοποιώντας για τη διαδερμική διείσδυση μια κατοχυρωμένη φόρμουλα που περιέχει ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, ανοσοδιεγέρτες και φυσικά εκχυλίσματα επιτυγχάνεται η βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος, με την επαναδόμηση του κολλαγόνου, η ενυδάτωση και η σύσφιγξη του δέρματος.

 

Στις θεραπείες σώματος για τη διαδερμική διείσδυση χρησιμοποιείται μια προσεκτικά επιλεγμένη και ισορροπημένη ενεργό σύσταση με κύριο συστατικό τη φωσφατιδυλοχoλίνη (PPC Phosphatidyl Choline), ειδικά σχεδιασμένη για την άμεση διέγερση της λιπόλυσης, με στόχο το υποδόριο λίπος.

 

Ανακαλύψτε την αποτελεσματική μη ενέσιμη μεσοθεραπεία BTL και ανανεώστε την εμφάνισή σας με φυσικό και λαμπερό τρόπο.