Pearl Spa | Κρυολιπόλυση: Η εγγυημένη λύση για το τοπικό πάχος
Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης.
κρυολιπόλυση,κρυολιπόλυση για πάχος,κρυολιπόλυση συνεδρίες
17062
page-template-default,page,page-id-17062,page-child,parent-pageid-15984,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση: Η εγγυημένη λύση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους

 

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει. Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης βασίζεται στην αρχή του ψύχους: Όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε δριμύ ψύχος, πεθαίνουν και εξαλείφονται με φυσικό τρόπο από το σώμα.

 

Τα λιποκύτταρα, που έχουν υποστεί την θεραπεία, εξαφανίζονται πλήρως και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Η μη επεμβατική μέθοδος της κρυολιπόλυσης κυριολεκτικά παγώνει τις προβληματικές περιοχές σε -6 βαθμούς Κελσίου για να κρυσταλλοποιήσει το νερό στα λιποκύτταρα και να τα οδηγήσει σε νέκρωση. Κατόπιν, ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως κάτι περιττό το οποίο αποβάλλει μέσω του λεμφικού συστήματος (με τη φυσιολογική βιολογική διαδικασία της απόπτωσης). Πλήρως ασφαλής διαδικασία, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, θα δείτε σημαντική μείωση του λίπους μετά από 1 μήνα, και το ολικό αποτέλεσμα σε 2-3 μήνες.

 

Πώς λειτουργεί η Κρυολιπόλυση;

 

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μια ειδική κεφαλή τοποθετείται στην επιλεγμένη περιοχή του σώματος και χρησιμοποιώντας τεχνολογία vacuum ανασηκώνει τον επιφανειακό ιστό του δέρματος, έτσι ώστε ο λιπώδης ιστός να παγώσει με την τεχνολογία της ψύξης.

 

Χάρη σε αυτή την τεχνική, δύσκολες περιοχές όπου το λίπος επιμένει παρά τις δίαιτες και τη γυμναστική, όπως κοιλιά, ψωμάκια και περιφέρεια αντιμετωπίζονται δραστικά. Μετά τη θεραπεία, ο φυσικός μεταβολισμός του σώματος σταδιακά απομακρύνει τα λιποκύτταρα μέσω του λεμφικού συστήματος.

 

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 6 με 8 εβδομάδες. Καθώς τα λιποκύτταρα αφαιρούνται σταδιακά με φυσική διαδικασία, το δέρμα προσαρμόζεται πιο εύκολα, χωρίς να χαλαρώνει όπως συμβαίνει σε απότομο χάσιμο βάρους ή με τη λιποαναρρόφηση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κρυογλυπτικής είναι πως το τοπικό πάχος αφαιρείται χωρίς να προκαλείται τραυματισμός στο δέρμα, στον περιβάλλοντα ιστό ή σε άλλα όργανα.

 

Επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση

 

Ιατρικές έρευνες έχουν δείξει πως τα λιποκύτταρα είναι από τη φύση τους πιο ευαίσθητα στο ψύχος παρά ο ιστός που τα περιβάλλει, και πως μπορούν να απομακρυνθούν με ασφάλεια από το σώμα χωρίς καμία παρενέργεια ή επιπλοκή.

 

Η επιλεκτική δράση της κρυολιπόλυσης οφείλεται στο γεγονός πως το λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται σε μεγαλύτερη θερμοκρασία από ότι τα κύτταρα που περιέχουν μόνο νερό. Έτσι, η μέθοδος αυτή αντιμετωπίζει στοχευμένα το λίπος και δεν επηρεάζει καθόλου το δέρμα, τους μύες και τα νεύρα.

 

Πόσες θεραπείες χρειάζομαι;

 

Μετά από μια συμβουλευτική συνεδρία όπου βλέπουμε αν πληρούνται τα κριτήρια για τη συγκεκριμένη θεραπεία, το εξειδικευμένο προσωπικού του Medi Pearl σας εξηγεί αναλυτικά τη διαδικασία και σχεδιάζει μαζί σας το πλάνο θεραπείας. Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών που θέλετε να μειώσετε το λίπος. Για κάθε περιοχή απαιτείται μόνο 1 θεραπεία.

 

Τι να περιμένω κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

 

Στα πρώτα λεπτά της θεραπείας θα αισθανθείτε μια έντονη αίσθηση κρύου η οποία όμως θα περάσει γρήγορα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας βρίσκεστε σε μια αναπαυτική πολυθρόνα, μπορείτε να διαβάσετε, να χρησιμοποιήσετε lap top, να δείτε τηλεόραση ή ακόμα και να κοιμηθείτε. Η συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα.

 

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας μετά;

 

Όχι, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και την ίδια ημέρα της θεραπείας, συμπεριλαμβανόμενης και της άθλησης. Δεν χάνετε καθόλου χρόνο, εκτός από την περίπου 1 ώρα που διαρκεί η συνεδρία.

 

Σε ποιους απευθύνεται η Κρυολιπόλυση;

 

Η κρυολιπόλυση δεν διευκολύνει την απώλεια βάρους, αλλά στοχεύει πρωτίστως στην αφαίρεση του τοπικού λίπους και στην βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Άρα η θεραπεία δεν απευθύνεται σε υπέρβαρα άτομα. Πιο συγκεκριμένα, είναι ιδανική μέθοδος για να εξαλείψει το επίμονο τοπικό πάχος το οποίο αντιστέκεται σε δίαιτες ή άσκηση.

 

Με μια μόνο συνεδρία, θα δείτε να χάνετε 3 με 5 cm λίπους μια για πάντα. Εφόσον ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής, θα δείτε αλλαγή γρήγορα, ανώδυνα και με προσιτό κόστος. Η κρυολιπόλυση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις προβληματικές περιοχές πάχους χωρίς χειρουργείο.

 

Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης είναι απολύτως συγκρίσιμα με επεμβατικές μεθόδους όπως η λιποαναρρόφηση. Τα κύτταρα λίπους εξαφανίζονται και οι πόντοι χάνονται φυσικά. Δεν επανέρχονται εφόσον βέβαια εξακολουθείτε να ασκείστε και να προσέχετε τη διατροφή σας διατηρώντας το βάρος σας σταθερό.

 

Τα πλεονεκτήματα της Κρυολιπόλυσης

 

 • Χάνετε το λίπος ακριβώς από εκεί που θέλετε
 • Αποδεδειγμένα αποτελεσματική θεραπεία με προσιτό κόστος
 • Βελτιώνει την όψη του δέρματος
 • Μετρήσιμα αποτελέσματα σε 4-6 εβδομάδες από τη θεραπεία.
 • Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη
 • Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας
 • Είναι μη επεμβατική μέθοδος
 • Φυσικός τρόπος μείωσης του λίπους
 • Ασφαλής διαδικασία
 • Απαιτείται μόνο 1 συνεδρία ανά περιοχή

 

Ποιες περιοχές μπορώ να βελτιώσω με την Κρυολιπόλυση;

 

Οποιαδήποτε σημείο του σώματός σας έχει επιπλέον λίπος είναι το κατάλληλο σημείο για την κρυολιπόλυση. Δεν υπάρχουν παρενέργειες, εκτός από μια πιθανή ερυθρότητα τοπικά, και ένα μικρό μούδιασμα του δέρματος. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές που αντιμετωπίζονται με την κρυολιπόλυση είναι οι μηροί, η κοιλιά, τα λεγόμενα love handles στη μέση, όπως και τα μπράτσα.

 

 • Μηροί εξωτερικά (ψωμάκια) & εσωτερικά
 • Κοιλιά
 • Στομάχι
 • Μέση
 • Πλάτη
 • Γόνατα
 • Μπράτσα