Pearl Spa | Τι είναι το διοδικό λέιζερ για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας
Οι συνεδρίες με διοδικό λέιζερ προσαρμόζονται στις ανάγκες και τον τύπο του δέρματος του κάθε ατόμου. Με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία των επαγγελματιών αισθητικών, επιλέγονται οι κατάλληλες ρυθμίσεις για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα με την ελάχιστη πιθανή ερεθιστικότητα του δέρματος.
διοδικό λειζερ,λέιζερ αποτρίχωση,διοδικό laser,laser για αποτρίχωση,διοδικό λέιζερ μηχάνημα,διοδικό λέιζερ συνεδρίες
17107
page-template-default,page,page-id-17107,page-child,parent-pageid-17018,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Laser αποτρίχωση

Αντιμετώπιση της τριχοφυΐας με το διοδικό λέιζερ.

 

Οι περιττές τρίχες μπορεί να ενοχλούν πολλούς ανθρώπους, αλλά υπάρχει μια αποτελεσματική λύση με τη χρήση του διοδικού λέιζερ. Η συγκεκριμένη μέθοδος αποτρίχωσης τεχνολογία παρέχει μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο απομάκρυνσης των ανεπιθύμητων τριχών με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

 

Το διοδικό λέιζερ εκπέμπει μονοχρωματικό φως και παράγει μεγάλο μήκος κύματος, κάνοντάς το να δρα βαθύτερα, αποφεύγοντας τη μελανίνη στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
Στη συνέχεια, η ενέργεια του laser απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη της τρίχας, φτάνει στη ρίζα της και προκαλεί καταστροφή των αναγεννητικών κύτταρων της.

 

Οι συνεδρίες με διοδικό λέιζερ είναι αποτελεσματικές σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπως το πρόσωπο, η περιοχή του μπικίνι, οι μασχάλες και τα πόδια. Η διαδικασία είναι σχετικά γρήγορη και ανώδυνη, με αποτελέσματα που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Οι θεραπείες με διοδικό λέιζερ προσαρμόζονται στις ανάγκες και τον τύπο του δέρματος του κάθε ατόμου. Με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία των επαγγελματιών αισθητικών του Medi Pearl, επιλέγονται οι κατάλληλες ρυθμίσεις για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα με την ελάχιστη πιθανή ερεθιστικότητα του δέρματος.